Ким Чен-ун е пристигнал на двудневно посещение в Китай със самолет Ил-76 на севернокорейската авиокомпания Еър Корьо

...
Ким Чен-ун е пристигнал на двудневно посещение в Китай със самолет Ил-76 на севернокорейската авиокомпания Еър Корьо
Коментари Харесай

Ким Чен-ун пристигна на посещение в Китай

Ким Чен-ун е дошъл на двудневно посещаване в Китай със самолет Ил-76 на севернокорейската авиокомпания  " Еър Корьо " и от летището е отпътувал за " Дяоюйтай " - затворен и добре охраняван парков комплекс с обособени вили, където китайските управляващи настаняват високопоставени посетители от чужбина и провеждат значими прояви.

Това е третото посещаване на севернокорейския ръководител в Китай за тази година. Предните два пъти за визитите му бе обявено едвам след приключването им, отбелязва ТАСС.Според наблюдаващи Ким Чен-ун ще осведоми китайския президент Си Цзинпин за резултатите от срещата си с президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп на 12 юни в Сингапур.

Дискусиите в Китай може да включат и тематиката за вероятно намаляване на глобите срещу Пхенян, в които взе участие и Пекин като непрекъснат член на Съвета за сигурност на Организация на обединените нации.

Вашингтон упорства глобите да бъдат непокътнати в цялостния си размер до пълната денуклеаризация на Корейския полуостров. Подробностите на тази процедура и обвързването ѝ със намаляване и повдигане на глобите обаче занапред ще се прецизират, показва ТАСС.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР